Estrada

PRIJA SA VISKIJEM U RUCI I HILJADAMA FANOVA U ZAGREBU NAPRAVILA SELFI! Na fotku odmah odreagovala i Jelena Rozga, ovo će obići cijeli REGION

Trenutno naša najaktuelnija pjevačica, Aleksandra Prijović, održaće pet uzastopnih koncerata u Zagrebu.

Večeras je očekuje treći, dok je tokom drugog priredila atmosferu za pamćenje zajedno sa Milicom Todorović i Bokijem iz Leksingtona.

Prija je upravo tokom pomenute noći, sada već tradicionalno, napravila selfi sa fanovima koji su se našli na nastupu.

Ipak, postoji razlika u odnosu na ostale fotke, jer je ovoga puta držala viski u ruci, a dekolte koji je bio u prvom planu je brutalan.

– Kakva noć! Zagreb – napisala je Prijovićeva i dodala 2/5 i emotikone crvenog srca i čaša šampanjca koje nazdravljaju.

Ispod objave na Instagramu obratila joj se i hrvatska pevačica Jelena Rozga, koju mnogi očekuju i nadaju se da će je videti sa Aleksandrom na bini.

– Bravooo A! – poručila joj je Rozga, dok su je ostali u komentarima podržavali i slali joj poruke podrške.

L.S.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima, prenosi kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh