Estrada

FATALNA FRIZERKA: Sa ovom ženom je otac Marije Šerifović varao Vericu

Da jabuka ne pada daleko od stabla, dokaz je i Marija Šerifović, koja dolazi iz muzikalne porodice.

Verica i Marija Šerifović - Doznajemo.com

Glas je naslijedila od majke Verice, a otac Rajko bio je bubnjar. U muziku je zaljubljen i njen polubrat Danijel Pavlović, koga je Rajko dobio u vanbračnoj vezi.

Gostujući u emisiji Slavice Đukić Dejanović, Marija je rekla da je sa Danijelom u korektnim odnosima i tako demantirala razne priče koje su ih pratile otkako se on prije 15 godina pojavio na sceni.

Da ima polubrata, popularna pjevačica saznala je u vrijeme kada je išla u osnovnu školu.

– Tog momenta sam ja, kao starija sestra, postala njegov zaštitnik. Sve osobe koje imaju bilo kakve genetske veze sa mnom imaju i svu moju podršku – istakla je Marija.

Rajko Šerifović prevario je Vericu sa frizerkom po imenu Lidija. Njeno ime piše u jednom od komentara ispod fotografije koju je Danijel prije nekoliko mjeseci objavio na Instagramu:

-Majkin sin – napisao je, otkrivši koliko je vezan za ženu koja mu je dala život. Sada možemo da vidimo i kako ona izgleda, piše hellomagazin.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh