Estrada

HANA DOBILA DRŽAVLJANSTVO HRVATSKE, RANIJE PORUČILA: VEĆA SAM HRVATICA OD MNOGIH

Bosanskohercegovačka influenserica sa prebivalištem u Zagrebu, Hana Hadžiavdagić danas je imala svečanu zakletvu povodom dodjele hrvatskog državljanstva.

Hana - Hayat

Ona je naprije objavila službeni dokument na kojem je ispisana zakletva uz melodiju i tekst hrvatske himne. Na objavi je označila Vladu Republike Hrvatske te predsjednika Zorana Milanovića.

Državljanstvo imam odavno, a ovo je svečana dodjela – napisala je Hana uz fotografiju na kojoj pozira sa policijskim službenikom.

Veća od mnogih s obzirom na to da tu godinama živim i radim te plaćam uredno porez za razliku od mnogih ‘velikih Hrvata’ koji imaju firme po Hercegovini – napisala je Hana.

P.S. Neka ja nisam, ali neka jesu oni što glasuju i određuju sudbinu zemlji u kojoj su možda nekad bili na moru. Evo ja znam nekoliko takvih iz Srednje Bosne koji nikad nisu bili u Zagrebu, ali su veći Hrvati od mene. Ovdje uopće ne govorim o vjeroispovijesti, čisto da bude jasno. Ljudi znate li da je 2022. Malo emancipacije nije na odmet – poručila je u svom Instagram storyju. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh