Estrada

Karleuša objavila spisak estradnjaka s kojima je u dobrim odnosima

Od sad, pored mojih pjesama, na nastupima pjevam i pjesme kolega koje su imale divne riječi za mene – napisala je ona

Jelena Karleuša će od sada na nastupima, pored svojih hitova, u repertoar uvrstiti i pjesme malobrojnih kolega koje su o njoj imale lijepe riječi u javnosti.

To je svojim pratiocima na Instagramu otkrila sama Jelena, koja je naglasila da su ti pjevači izabrani, zaštićeni i povlašćeni s njene strane.

– Od sad, pored mojih pjesama, na nastupima pjevam i pjesme kolega koje su imale divne riječi za mene i koje su me podržavale. Znači, da krenemo redom: Indira, Stoja, Dragana Mirković, Milica Pavlović, Dado Polumenta, Vesna Đogani, Didi Džej, Mira Škorić, Rozga, Bekvalac, Emir Lapsus, Vesna Zmijanac, Sanja Vučić, Elma, Đani, Indi, Mimi Mercedes, Sajsi, Devito, Ana Bekuta, Selma, Saša Matić, Jovana Tipšin, Ljupka Stević, Ivana Boom Nikolić. Ovo je spisak izabranih, zaštićenih i povlašćenih pjevača. Izabrani ljudi – napisala je JK.

Karleuša se nakon toga, posebno osvrnula i na Stojanku Novaković Stoju, pa joj je uz snimak s jedne svadbe na kojoj Stoja u transu pjeva “Nešto mi govori” dok je svatovi kite novcem, napisala sljedeće:

– Ovo je hit i ovo je pjevačina! Ako iko treba da puni arene, to su ovakve žene, ovakve energije i s ovakvim decenijskim hitovima! Kakva kraljica – pohvalila je Jelena Stoju, a onda objavila i snimak na kome ona pjeva Senidinu pjesmu “Riplej”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh