Estrada

BRENA O PRIJI: Pokrivala sam je dok spava

Lepa Brena je ponosna na meteorski uspon snahe – Aleksandre Prijović.

Aleksandra Prijović i Lepa Brena - Screenshot

Ipak, bolje od svih zna šta je sve trebalo da se desi pa da pjevačica dođe do ovako velike popularnosti, Arena, grandioznih koncerata.

-Znam koliko je samo puta dolazila kod mene kući na ručak i nakon toga bi se šćućurila na krevetu u dnevnom boravku, a ja bih je pokrila ćebetom dok ona spava. Ta njena priča je mene vratila u ono vrijeme koliko sam ja radila i koliko je to teško i naporno. Njen trud i želja da uradi sve savršeno i kako treba su zaista za svaku priču, a onda Filipov (prim.aut Aleksandrin suprug) trud i rad kao producenta. Možda sam ja jedina osoba koja razumije kroz kakav je ona trnovit put prošla – kazala je Lepa Brena u emisiji “Blic dan” na TV Blic.

Dosta je Lepa Brena pričala s Aleksandrinom majkom.

-Pričale su mi o njenom životu i kakav je sve trnovit put prošla, a ja sam se emotivno vezala za cijelu tu njihovu priču. Nama ženama se ništa ne prašta i naš put je trnovit. Sretna sam što je uspjela. Majke kada udaju kćerke one plaču iz dva razloga, prvi je zato što je ona zaljubljena i našla je nekoga koga voli, a drugi je jer majka zna kroz šta sve treba da prođe njena kćerka i kakav je život. Da treba da prođe kroz brak, razumijevanje, rađanje djece, uspone i padove…Važno je da svaki roditelj kaže svom zetu da mora da čuva i pazi njihovu kćerku, jer svaka žena je lavica koja može puno da voli, ali može da bude i opasna. Kažu – ne diraj lava dok spava, a ja ću reći – ne diraj lavicu, dok ne digne glavicu – dodala je Lepa Brena.

Na njenom prvom koncertu u Areni zaplakale su na sceni.

-Kada mi se sve sublimiralo kroz šta je ona prolazila, jednostavno sam zaplakala. Zaplakala sam jer želim da Filipova i njena budućnost bude svjetlija i uspješnija, a da sve ružno zaborave – zaključila je Lepa Brena, piše express.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh