Estrada

Sinoć su sve oči bile uperene u Natašu Bekvalac: Dekoltirana haljina i koža od glave do pete

Nataša Bekvalac bila je glavna zvijezda sinoćnje zabave u Beogradu gdje je nastupala, a pažnju je prvenstveno plijenila svojim odjevnim kombinacijama.

Nataša Bekvalac - express

Lijepa Novosađanka pojavila se na crvenom tepihu zabave koja je održana u prestižnom hotelu Hyatt Regency u dugoj crvenoj haljini naglašenog dekoltea i s rukavima koji su se vukli za njom.

Za nastup se presvukla u potpuno kožnu kombinaciju koja se sastojala od topa i pantalona s izrezima na bedrima, a koje su bile ukrašene resama.

Na rukama je imala crne rukavice s resama, a preko je imala i crnu kožnu jaknu koja je također bila ukrašena resama.

Publiku je zabavila brojnim hitovima iz svoje dvadesetogodišnje karijere, a impresionirani njenim izgledom na društvenim mrežama pisali su da ne stari.

Među brojnim poznatim koji su prisustvovali zabavi bili su Mirka Vasiljević, Jelena Tomašević, Ivan Bosiljčić, Miljana Gavrilović, Nucci, Vesna Dedić te brojni drugi. prenosi Klix

Nataša -Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh