Estrada

SAŠINA SUPRUGA IMA POSEBAN RAZLOG ZA SLAVLJE: Suzana zbog ovog ne krije sreću

Suzana Jovanović, supruga Saše Popovića, danas slavi rođendan, te su je njena djeca na “njen divan dan” iznenadila divnim poklonima, te im se na i zahvalila na društvenim mrežama.

Saša Popovića i Suzana Jovanović - screenshot

Suzana se jednom prilikom prisjetila kako je započela život sa Saletom, da je on bio njeno „svjetlo na kraju tunela“ i ljubav za sva vremena, piše express.

– A onda je Bog umiješao prste u moju sudbinu. Mogu da kažem: Hvala ti Bože što si mi u život poslao Sašu Popovića! Ako, od jedan do sto postoji skala ljudskosti, dobrote, emotivnosti, srčanosti – Sale je hiljadu! Nikada neću zaboraviti kada mi je rekao da je dosta života između Ralje i Beograda, da se smjesta iz iznajmljenog stana preselim u njegovu kuću i da Danijela moram da dovedem što prije! Školska godina se bližila kraju, Danijel je završavao četvrti razred osnovne škole… Preselili smo se kod Saleta, a sina sam upisala u školu na Novom Beogradu. Od tada kreće naša bajka koja traje pune 23 godine – ispričala je Suzana.

Pjevačica je prije Saleta imala težak život, prolazila je svakakve nedaće, a nakon njegovog pojavljivanja život je počeo da teče u pravom smijeru, a na njenom licu se uvijek primjećuje zadovoljstvo i pozitivno raspoloženje, prenosi Grand.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh