Estrada

“Ti mene ne voliš”: Hala se tresla kada su Prija i Osman izveli ovaj vanvremenski hit – Publika ih nadjačala, nisu izostale suze

Trenutak koji će se pamtiti

Njih dvoje su zajedno izveli jedan od najvećih domaćih hitova svih vremena, “Ti mene ne voliš”.

Publika je toliko glasno pevala, da je nadjačala Aleksandru i Osmana, a po završetku izvođenja ove numere, Hadžić se emotivnim rečima obratio Priji:

– Ima li neko da može da ne voli ovo dete, ovu devojku, ovu ženu. Hvala na svemu, samo nastavi tako – rekao je pevač, a Prija se na to nadovezala:

– Hvala Vama što sam imala čast da zajedno otpevamo ovaj vanvremenski hit. Svi znaju da ja pevam ovu pesmu na svakom nastupu i zaista mi je velika čast što smo je danas otpevali zajedno. Hvala Vam što ste došli, što ste moj gost večeras. Čast mi je i veliko zadovoljstvo – poručila je Osmanu Aleksandra, a on joj se još jednom srdačno zahvalio.

– Hvala lepo, odmori malo – rekao je u šali pjevač.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh