Estrada

Poslušajte kako u duetu zvuče Šako i njegova unuka Mellani

Popularni pjevač Šako Polumenta ponosni je deda petoro unučadi. Svaki slobodan trenutak provodi sa njima i rado dijeli sa svojim pratiocima one najljepše momente.

Šako Polumenta - Ekskluziva.ba

Najstarija unuka Mellani odavno privlači pažnju javnost kako zbog dede Šake, tako i zbog svoga talenta za muziku koju je naslijedila od njega, piše express.

Ovoga jutra Mellani i njen deda podijelili su zajednički video i oduševili sve pratioce na društvenim mrežama. Zajedno su otpjevali pjesmu “Teško je” od Snežane Đurišić, a unuka je pobrala silne komplimente u komentarima.

Da krv nije voda upravo je pokazao Šako Polumenta i da je muzički nasljednik njegova unuka Mellani, a kako zajedno zvuče pogledajte u objavi:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh