Estrada

Lepa Brena i Saša Popović u “Eliti”: Učesnici rijalitija potpuno ZANIJEMILI od iznenađenja koje im je priređeno

Na adresu Bijele kuće stiglo je pismo Velikog šefa koje je sve učesnike “Elite” ostavilo bez teksta.

Brena i Saša - novi.ba

Kako je produkcija otkrila, pred kamerama će publika imati priliku da uskoro gleda Lepu Brenu i Sašu Popovića, ali na nešto drugačiji način.

– Draga Elito, podsećamo vas da je specijalan zadatak “Mađarska” u toku. Svi koji učestvuju u zadacima moraju biti u uniformama, i svi argeolozi moraju biti izmazani blatom – započeo je čitanje pisma Predsednik, te nastavio:

– Sada je vreme da saznate koja će još dva učesnika koji će osim onih koji su već dobili zadatak sad dobiti svoj. Miljana i Predsednik biće Lepa Brena i Saša Popović. Na njima dvoma je da izvežbaju nastup za pesmu “Janoš”. Osim toga, do nastupa moraju biti u ulozi Saše i Lepe Brene. Jedino neće morati da budu kada spavaju. Pozdrav, Veliki šef – završio je ovonedeljni vođa čitanje pisma, piše Novi.

– Jao, majko moja mila – uzdahnula je Kulićeva.

Pogledajte više o tome kako će sve da izgleda klikpom na video ispod:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh