Estrada

“Upozoravali smo je na njega, nije nas slušala” Vanja o Aleksandri i dečku kog je prijavila

Folk pjevačica Aleksandra Mladenović noćas je prošla kroz pravi pakao, kada je bivšeg dečka Stefana Č. policiji prijavila za prijetnje i uznemiravanje, a u ovim teškim trenucima veliku podršku pruža joj, između ostalih, i kolegica Vanja Mijatović.

Vanja je za medije otkrila da su Aleksandrini prijatelji i okruženje primjetili neke nedolične stvari u ponašanju njenog sada već bivšeg momka, ali da se ona toliko zaljubila da to nije željela da prihvati.

– Svi smo u šoku. Policija odlično radi svoj posao i negdje smo zbog toga za sada mirni. Aleksandra je takođe u šoku. Nije spavala tri, četiri dana, niti može da spava. Nadam se da će se sve to završiti bez nekog cimanja pretjeranog. Ja se trudim da joj budem velika podrška. Svako veče smo zajedno. Trudim se da je oraspoložim, smirim, utješim ili bar da šutim sa njom. Tu smo za Aleksandru i suprug i ja. Ovo je jako stresno. Nikad ne zna čovjek šta će se desiti – rekla je Vanja, pa dodala:

– Upoznala sam tog dečka. Sve što sam mislila o njemu sam joj rekla, moje mišljenje se nije puno razlikovalo od ovog ishoda, ali čovjek kada je zaljubljen ne vidi neke stvari koje su bile meni i njenom okruženju očigledne. Niko ne može da prognozira dokle će to ići. Ja sam u jednom trenutku sumnjala da može doći do nekog problema, što se nažalost i desilo.

– Bile smo zajedno do jutros, do 4, 5. Bile smo i u policiji. Zna ona da sam ja tu za nju. Sve sam joj već rekla. Nadamo se najboljem ishodu – ispričala je Vanja Mijatović za medije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh