Estrada

UZ NOVU PJESMU HAREM: Šta Emir Đulović ima sa Selmom Bajrami?

Selma Bajrami, na oduševljenje brojnih fanova, objavila je novu pjesmu 17. oktobra, koju je premijerno predstavila u emisiji “Amidži šou” kod Ognjena Amidžića.

Selma Bajrami - Instagram

Nakon toga uživo ju je zapjevala i na žurci u rijalitiju “Elita”, čime je “agresivno” krenula u promotivnu kampanju pjesme koja će, nada se, biti u rangu njenih najvećih hitova poput “Žene sirene”, “Ostrva tuge”, “Kakvo tijelo Selma ima”…

Pjesma, koju je za nju napravio Saša Lazić, nosi naziv “Harem”, a bek vokale je otpjevao Emir Đulović. Vrhunski spot, u koji je uloženo mnogo novca, napravio je ko drugi nego Dejan Milićević, Selmin dugogodišnji saradnik.

– Spot smo snimali u dvorcu “Imperijal”, potom u dvorcu u Hofburgu, koji je kompleks carskih rezidencija u centru Beča. Zapravo, to je pravi carski grad, s brojnim palačama, trgovima i parkovima – kaže nam Selma.

Za njen vanserijski izgled pobrinuo se čuveni dizajner Joni Peci.

– Bilo je zadovoljstvo raditi s njim i mijenjati sve one divne kreacije u spotu. Zaista mnogo vjerujem u ovu pjesmu. Mada sam imala pripremljen album, osjetila sam da nije to onako kako bi trebalo, tako da ću ubuduće objavljivati singl po singl, koje će svakako pratiti vrhunski spotovi – govori Selma.

Otkrila nam je da je za potrebe snimanja novog projekta smršavila šest kilograma te je tek sada, priznaje nam, u potpunosti zadovoljna svojim izgledom.

– Sad sam konačno ona stara ja! Malo mi je smetao taj višak kilograma, ali sada sam prezadovoljna. Uz malo truda, dobila sam sve što sam željela – priča nam Selma, koja odmah nakon promocije pjesme u Beogradu putuje za Ameriku. Jedva čekam da se družim s publikom u Americi. Rasprodati su koncerti u Čikagu, Sent Luisu, Floridi…

A kada se vrati iz Amerike, 10. novembra, čeka je ročište s bivšim suprugom s kojim se spori u vezi sa starateljstvom nad sinom Darisom.

– Čekam to, nadam se, posljednje ročište o starateljstvu nad sinom Darisom i svim srcem vjerujem da će biti pozitivan ishod za mene – kaže Bajrami.

Tražena širom Evrope

Selma Bajrami puni klubove širom Evrope, a gdje god da se pojavi, dočekaju je kao kraljicu.

– To je dokaz da me publika traži i voli. Kako bih se odužila za svu ljubav koju mi godinama pružaju, na svakom od nastupa dajem svoj maksimum – govori ona.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh