Estrada

Jennifer Lopez pozirala u donjem vešu: Čipkani komadi i isklesani mišići

Američka glumica Jennifer Lopez zaštitno je lice nove kampanje brenda Intimissimi, a na Instagramu se pohvalila fotografijama dok pozira u njihovim komadima donjeg veša.

Jennifer Lopez - NBCnews.com

54-godišnja ljepotica na sebi je imala satenski ogrtač u bež nijansi, a ispod kog je nosila čipkani grudnjak, gaćice i haltere u istoj nijansi.

Za niz fotografija kosu je nosila pokupljenu u raščupanu punđu, a pozirala je ležeći na kauču te oslonjena na fotelju. Također, na posljednjem snimku u nizu je nosila i bež čipkani bodi.

“Moja Intimissimi ‘This is me… Now’ kolekcija je vani. Od Verone do Hollywooda i napravljeno s ljubavlju”, navela je pjevačica i glumica u opisu.

Opisujući ovu saradnji Intimissimi je u saopćenju poručio: “Kolekcija označava važno drugo poglavlje u kreativnom partnerstvu italijanskog brenda i američke ikone, koji su udružili snage kako bi spojili Intimissimi posvećenost izuzetnom kvalitetu s prepoznatljivim stilom Jennifer Lopez”.

“Kolekcija crpi direktnu inspiraciju iz nadolazećeg albuma Jennifer Lopez, ‘This is me…Now’ koji ulazi u njeno duboko transformativno putovanje ličnog razvoja. Naziv kolekcije i asortiman proizvoda obuhvata suštinu njene evolucije, samorefleksije i prihvaćanja njenog pravog ja”, naveli su u nastavku. prenosi Klix


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh