Estrada

“BACALA SAM MIKROFON, BILO JE SUZA, ZNOJA I KRVI” Pjevačica otkrila nepoznate detalje iz takmičenja “Zvezde Granda”, ovo se krije iza svega

Pjevačica Vanja Mijatović proslavila u takmičenju „Zvezde Granda“, a danas priznaje da joj je period takmičenja bio najstresniji u životu.

Naime, ona je istakla da je pripremu za muzički talent šou doživela veoma ozbiljno, zbog čega je u nekom trenutku bila na ivici snage, ali koliko god joj je bilo teško, nikad nije želela da odustane od svog cilja.

Posle takmičenja zapravo kreće prava borba. Takmičenje nije lako, ni lagano, ja sam tada imala jako stresan period i kao pravi profesionalac sve sam ostavila po strani kako bi se spremila za ‘Zvezde Granda’. Čak sam i bacala mikrofon kad mi ne ide pesma, pa se iznerviram. I krv i znoj i suze, sve što se kaže! Pa se onda smirim, pa opet vežbam i tako godinu dana. Stvarno prava borba kreće tek sa novim pesmama, tek kad kročiš na estradnu scenu – ispričala je Vanja, a na pitanje da li se promenila od tad, odgovorila je:

– Nisam se mnogo promenila, osim što sam se ugojila (smeh).

Iako je pre „Zvezda Granda“ važila za najbolju pop pevačicu, u takmičenju je morala da peva i narodnjake, što je tad za mnoge bilo iznenađenje.

– Mi smo tad imali zadatke, morali smo da pevamo i jedno i drugo i kad pogledam svoje učešće, divno mi je. Volim da se prisetim svojih nastupa iz takmičenja – zaključila je Vanja.

Podsetimo, Vanja se prvi put na audiciji za „Zvezde Granda“ pojavila 2006. godine, ali je sreća pogledala tek u sezoni 2011/12, kada je i stigla do samog finala.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh