Estrada

Lepa Brena napravila haos na gej vjenčanju Srbina i Hrvata u Španiji, pjevala je najveće hitove

Stilista koji je rođeni Srbin od malih nogu voli Brenu i želja mu je bila da mu baš ona zapeva na venčanju

Lepa Brena nastupila je na gej venčanju Srbina i Hrvata u Španiji, tačnije na Palma de Majorci, a Telegraf je došao do ekskluzivnih snimaka sa veselja na kojem je balkanska diva napravila potpuni haos.

Brena je bila specijalna gošća, a kada je ona kročila na scenu u dugoj haljini i zapevala prve taktove svojih hitova – nastala je opšta ludnica.

Ona je, na veselje došla na poziv Beograđanina, koji godinama gradi karijeru u modnoj industriji, a koji se venčao sa hrvatskim arhitektom.

Kako je kročila na scenu u dugoj haljini i zapevala svoj hit “Boliš i ne prolaziš”, a atmosferu je digla i svojim performansom, odnosno plesom.

Brena je zatim nastavila da ređa svoje hitove, a sudeći po snimcima do kojih smo došli, njen dolazak bio je pun pogodak.

Inače, stilista koji je rođeni Srbin od malih nogu voli Brenu i želja mu je bila da mu baš ona zapeva na venčanju, prenosi “Kurir”. Kompletna ekipa u Španiji ostaje šest dana, a pevačica je odsela u luks hotelu gde noć košta 500 evra.

Brena je na Palma de Majorku stigla u društvu bliske drugarice, a sinoć je, veče pred ceremoniju sklapanja braka, održana i žurka zagrevanja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh