Estrada

Ana Bekuta snimila novi album: Najavila povratak na scenu

Ana Bekuta, za svoju publiku je pripremila novi studijski album, a nove pjesme je pustila njenoj kolegici i prijateljici Milici Pavlović.

Naime, Milica je na Instagramu objavila stori na kojem se vidi kako đuska uz nove Anine pjesme. Bekuta je sve vrijeme bila tu i koristila mobilni telefon, a Milica je pokazala koliko joj se sviđaju pjesme.

– Šta vi radite četvrtkom? Bogami ja premijerno preslušavam album moje Ane Bekute i mogu vam reći da je samo jedna Ana Bekuta. Jedva čekam da čujete šta vam je spremila – napisala je Milica u opisu priče.

Podsjetimo, Ana je i Milici pomagala kod odabira pjesama za njene albume. Štaviše, Ana je isproducirala pjesmu Pavlovićeve pod nazivom “Tako mi i treba”, a ista se našla na albumu iz 2018. godine, piše express.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh