Estrada

U ČEMU JE TAJNA PRIJINOG USPJEHA?! Kako je Aleksandra napunila TRI Arene i postala zvijezda, jednu stvar je naročito izbjegavala

Iako ima samo tri studijska albuma, postala je jedina pjevačica koja je zaredom tri puta napunila Arenu. Aleksandra Prijović je prošle nedjelje napunila 28 godina, a za njom je mnoštvo hitova, koji se pjevaju na svim veseljima u regionu, poput numera “Totalna anestezija”, “Sve po starom”, “Za nas kasno je”, “Senke”, “Dam dam dam”, “Psiho”, “Dođi sebi” i drugih.

Aleksandra - NOVI

Ona je dospjela u žižu interesovanja javnosti kada je prije više od deceniju učestvovala u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, gdje je skrenula pažnju na sebe vanserijskim glasom, pa su njen talenat hvalili gotovo svi čuveni pjevači, od Šabana Šaulića, preko Svetlane Cece Ražnatović, do Snežane Đurišić.

Iako ima samo tri studijska albuma, postala je jedina pevačica koja je zaredom tri puta napunila Arenu.

Aleksandra Prijović je prošle nedelje napunila 28 godina, a za njom je mnoštvo hitova, koji se pevaju na svim veseljima u regionu, poput numera “Totalna anestezija”, “Sve po starom”, “Za nas kasno je”, “Senke”, “Dam dam dam”, “Psiho”, “Dođi sebi” i drugih.

Kad me pitaju da li sam ponosna na ćerku, kažem da jesam, sve sam to prihvatila kao potpuno normalno u njenom i mom životu, kao nešto što je moralo da se desi – dodala je bila Aleksandrina majka.

Aleksandra je poznata kao osoba bez skandala, a njene izjave da se uvek raduje tuđoj sreći, te činjenica da su sve njene kolege pričale kako ona nema ni trunku sujete, jasan su pokazatelj kako su je roditelji usmerili i kako vodi život.

Sve svoje slobodno vreme provodi sa najbližima – suprugom Filipom Živojinovićem, sinom Aleksandrom, roditeljima i prijateljima, a kad nije pred reflektorima retko kad je na štiklama i u glamuroznim haljinama, pa je gotovo uvek u patikama, u prirodnom izdanju, bez mejk-apa.

Iako ima samo tri studijska albuma, postala je jedina pevačica koja je zaredom tri puta napunila Arenu.

Aleksandra Prijović je prošle nedelje napunila 28 godina, a za njom je mnoštvo hitova, koji se pevaju na svim veseljima u regionu, poput numera “Totalna anestezija”, “Sve po starom”, “Za nas kasno je”, “Senke”, “Dam dam dam”, “Psiho”, “Dođi sebi” i drugih.

Samo na Jutjubu ima čitav niz pesama koje prelaze cifru od 50 miliona pregleda, a u više navrata je isticala da non-stop radi na sebi, ulaže mnogo u pesme i spotove, te da već godinama ima jasan plan za karijeru.

Aleksandra je poznata kao osoba bez skandala, a njene izjave da se uvijek raduje tuđoj sreći, te činjenica da su sve njene kolege pričale kako ona nema ni trunku sujete, jasan su pokazatelj kako su je roditelji usmjerili i kako vodi život.

Sve svoje slobodno vrijeme provodi sa najbližima – suprugom Filipom Živojinovićem, sinom Aleksandrom, roditeljima i prijateljima, a kad nije pred reflektorima rijetko kad je na štiklama i u glamuroznim haljinama, pa je gotovo uvek u patikama, u prirodnom izdanju, bez mejk-apa.

Aleksandra nikad nije krila da ozbiljno pristupa karijeri, te da jako vodi računa o izboru pjesama i saradnika. Od kad je upoznala sadašnjeg supruga Filipa, i on je uzeo učešće u njenoj karijeri, pa zajedno rade na numerama i svemu drugom što je prati.

-Filipe, hvala ti! Ja znam i nikad nisam krila da je ovo naš uspeh i da ne bih bila ovde gde jesam da nije tebe! – kazala je Aleksandra sinoć, na samom kraju trećeg koncerta.

USPJEH O KOJEM SANJANJU NJENE KOLEGE

Nisam mogla da vjerujem da mi se san ostvario dok nisam videla u Areni sve te ljude. Znam da je na koncert došlo dosta kolega. Uvek bih podržala svakog, ako ne radim, ako nije vikend. Hvala svim kolegama koji su bili večeras, mnogo mi znači njihova podrška. Trudim se da budem dobra. Nikada nikoga nisam dirala, nisam gradila karijeru na skandalima, pesme su mi bile prioritet. Sebi nikada nisam dovoljno dobra. Filip mi je poslao buket cveća i pismo. Kada sam pročitala, rasplakala sam se. Posle toga sam morala da se saberem i nastavim sa spremanjem – istakla je ona.

Kako je ovo zaista veliki uspjeh za muzičku zvijezdu, emocijama nema kraja. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh