Estrada

PRVO FILIPOVO OGLAŠAVANJE U JEKU AFERE “BLAŠKO”! Ovo su svi čekali, Prijovićki posvetio fotografiju, pa joj poručio samo JEDNO

Aleksandra Prijović izgleda da je riješila sve nesuglasice koje je imala sa svojim suprugom Filipom Živojinovićem, a da su sada u dobrim odnosima, dokazuje i njegova čestitka povodom njenog 28. rođendana, koju je objavio na svom Instagram nalogu.

Iako je posljednjih nekoliko dana glavna tema u srpskim medijima bila vijest o navodnom skandalu na proslavi punoljetstva kćerke Ace Pejovića čiji su glavni akteri bili Aleksandra, Filip i njen menadžer Danijel Blažić Blaško, koji se od pjevačice skoro nikad ne odvaja, izgleda da je pjevačicin rođendan bio povod da nesporazume ostave iza sebe i nastave dalje.

Aleksandra je na Instagramu dobila pregršt čestitki, a među prvima je i ona koju je objavio upravo Filip. U pitanju je njihova dosad nikad viđena fotografija iz lične arhive, na kojoj se vidi kako Filip nosi Aleksandru na leđima dok ona ne skida osmijeh s lica i na sebi ima šorts i štikle. Radi se o slici koja je nastala na jednom koncertu na otvorenom prije nekog vremena.

– Srećan rođendan, mama – napisao je.

Prijovićka je ubrzo na svom storiju podijelila i čestitku koju joj je uputila Filipova majka, a njena svekrva Zorica.

– Srećno, najsretnije, draga moja! Srećan rođendan – napisala je Filipova majka uz njihovu zajedničku fotografiju.

Inače, kako saznajemo, pjevačicu i njenog supruga nisu pretjerano uznemirile vijesti o navodnom skandalu, a sva pažnja joj je posljednjih nedjelja usmjerena na posljednje pripreme za tri velika solistička koncerta koja ima sljedeće nedjelje u Beogradskoj areni.

Podsjetimo, po prijestolnici i na društvenim mrežama širilo se nekoliko verzija navodnog skandala, a kako smo tad pisali, na proslavi je došlo do žestoke svađe između bračnih partnera, sve zbog navodne Filipove ljubomore, jer je Aleksandru optužio da ga vara s menadžerom Blaškom.

Nakon što se priča pojavila u javnosti, pojedini mediji su pisali i o tome da je Prijovićka sve to teško podnijela.

– Aleksandra se jako potresla zbog te priče, jer cijeli grad bruji o tome, nema ko nije zvao nju i Filipa da pita šta se desilo. Ta priča kako ona vara Filipa s Blaškom je puštena još prije dvije godine. Međutim, sada se opet pokrenula i još kako su se Filip i on žestoko posvađali. Aleksandra zna ko je tu priču plasirao, ali čeka trenutak kad će to da raspravi – rekao je naš izvor i dodao:

– U pitanju je njena koleginica koja očigledno ne može da podnese njen uspjeh i to što će sada održati tri koncerta u Areni, to je boli, pa hajde da je blati i širi priče. Aleksandra je čak i plakala kad su počeli po Tviteru da šeruju to kako je došlo do skandala, pa ju je Filip smirivao. Blaško se također našao u nebranom grožđu, ništa momku nije jasno – prenijeli su mediji priče jednog od izvora. prenosi novi

Filip i Aleks – Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh