Estrada

SKANDALOZNO! ASMIN OTKRIO ŠOK DETALJ U ISPOVIJESTI: “Za sve ovo imam dokaze”

Asmin Durdžić našao se u centru medijske pažnje zbog toga što ga je Aneli Ahmić u rijalitiju “Elita” optužila za prevaru sa Stanijom Dobrojević.

Asmin - novi

U svojoj ispovijesti za medije on je otkrio detalje odnosa sa Aneli, ali i Stanijom.

– Postao sam zvijezda zbog nečije laži, mogu samo reći sa sam nažalost tako postao aktuelan – započeo je Asmin razgovor.

– Stanijin intervju sa vama je cijeli istinit. Aneli je iskoristila našu ljubav i ušla u Elitu. Brinem o djetetu, njena sestra i ona su sve smislile da bude da nisam brinuo o djetetu. Znao sam šta će da uradi. Sa njima sam radio smišljeno. Stavio sam sebe u poziciju da izgubim Staniju, ali ja sam samo mogao tako da dokažem da ovo sa njom nije igra. Sestra joj vodi profil 24 sata i priznaje ona u snimku da će sve uraditi da Staniju i mene razdvoji. Aneli ne pati, njoj su bitne samo pare – govorio je Durdžić pa nastavio:

– Znala je za mnogo cura prije Stanija, sve ih zna. Slao sam joj sve, ona meni oprosti i kaže daj mi 2 hiljade eura. Neću da te blatim po Tik Toku i ona ućuti. Sa parama sam kod nje mogao svašta. Slao sam joj 4 hiljade eura i stan sam plaćao i vrtić. Nikako nije imala potrebu da ide u Zadrugu jer je od mene imala više od honorara koji ima. Svaki mjesec po 2000 eura mjesečno. Za sve imam dokaze. Njen brat je jedini normalan iz te porodice, dosta ljudi iz Dubrovnika mi piše i zato imam toliko dokaza – tvrdio je Asmin.

– Pokušava da od sebe napravi žrtvu. Znala je da ću da ostanem sa Stanijom i javila svim medijima i eto sada hoće da postane neka pjevačica. Nisam ja kao ona, sve ovo utiče na moj ugled u Austriji, nikad se ne bih oglasio da samo mene dira, ali je na Staniju udarila i morao sam da reagujem.

U jeku skandala, spomenuo je i Marka Markovića, nekadašnjeg momka Stanije Dobrojević.

– Stanija mene nikad nije iskoristila, kad odemo na ručak normalno da ću da platim. Šta treba da budem Marko Marković da meni ona plaća stan i ručak. Imam svoj muški stav – bio je oštar Durdžić, a onda je priznao da ne želi da odustane od Stanije i budućnosti sa njom.

– Ne pišem joj, neka odmori žena od svega. Neću da je smaram, dovoljni se pišu laži. Ja sam ispravan i ne volim nepravdu, idem do kraja, pobijediće istina. Gledam da se pomirimo, biće i svadbe ako sve bude okej – govorio je Asmin, a onda je razjasnio fotku na kojoj je sa sa hodžom i Aneli Ahmić:

– Ne smije da otkriva detalje lečenja. Šerijatsko vjenčanje, ne bih radio. Nisam ja kao Dejan Dalilin. To ne postoji, papira nema, a da je bilo vjenčanja može da bude. Svakako nije mogao da nas vjenča jer je u kući bilo alkohola, nije po muslimanskim propisima. Kumova nije bilo – stavio je tačku na glasine Asmin.

– Svaka žena što je udarena od strane muškarca šalje fotku porodici njenoj. Nikad se nije dogodilo, nisam je uradio. Kao nije bila u svijesti pet sati – priznao je o Anelinim optužbama da ju je tukao.

– Ne želim da računaju na mene što se tiče Zadruge, nema emisije ništa – rekao je on za kraj. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh