Estrada

TRUDNA PJEVAČICA SE OGLASILA IZ BOLNICE: Stanje joj se zakomplikovalo, prolazi kroz vrlo težak period

Progovorila o detaljima svoje borbe.

Lana Jurcevic-Nezavisne.com

Pjevačica Lana Jurčević je krajem jula podelila sa svima da je u drugom stanju. Lana je zaplakala kada je test pokazao dvije crtice dok se snimala za Instagram, a sa svojim partnerom je tada podijelila srećne vijesti.

Mjesec dana kasnije se oglasila iz bolnice i otkrila da ima komplikacije u trudnoći. Na društvenim mrežama detaljno je opisala sa kakvim se zdravstvenim problemima susreće, a sada otkrila zbog čega je progovorila o detaljima svoje borbe.

– Kad mi neko kaže: Zašto si objavila ove sve stvari, kad ne znaš ishod? Ja ga negdje u sebi osjećam, intuicija mi to govori, a na kraju, biće kako bude… Stiglo mi je hiljadu poruka od žena, ali i isto toliko vaših komentara ispod objava i hvala svima na dijeljenju svoje najveće intime, ali i podrške… Mislim da nam svima koji smo u sličnoj situaciji, to jako puno znači. Hvala vam – započela je Lana svoju objavu.

– “Sjedila” sam danima po nekoliko sati u inboksu, svima koji su napisali svoje iskustvo ili priču, odgovarala sam im. To je najmanje što mogu sada da uradim. S obzirom na hrpu novog vremena koje sam dobila, možda ih više stavim na blog… i počnem da pišem neke stvari koje možda nisu za sve ovde, pa ni za Instagram. Činjenica je da stvari više nisu iste, niti će biti.. Ja nisam ista, moj život nije isti. Neki novi putevi i raskrsnice se stvaraju. A neka zatvaraju – dodala je.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh