Estrada

KRUNA SEDMOGODIŠNJE LJUBAVI: Saša Kovačević podijelio divne vijesti

Uprkos ogromnoj popularnosti privatni život vješto štiti od interesovanja javnosti

saša i zorana - Ekskluiziva

Hitovi koji broje milionske preglede na Youtubu – u, koncerti za pamćenje i armija fanova odavno su Sašu Kovačevića pozicionirali na vrhu liste pop zvijezda, ali uprkos tome u medijima se rijetko pojavljuje.

Saša je sada otkrio zašto ga slabo ima po medijima i otkrio nešto novo iz svog života.

‒ Iskreno, ni sam ne znam šta je u pitanju. Posljednjih godina malo sam se izolovao od svijeta šou – biznisa kada je riječ o davanju intervjua i pojavljivanju na manifestacijama. Možda je to razlog što me dugo nije bilo.

Za ovih šest godina svijet bilježi pandemiju, ratove, vremenske nepogode… Šta biste vi izdvojili na mikroplanu?

‒ Posljednjih šest godina sam u divnoj emotivnoj vezi. Nedavno sam sa ljepšom polovinom komentarisao da ulazimo u sedmu zajedničku godinu, pa bih to prvo izdvojio. Na poslovnom planu bilo je raznih zanimljivih dešavanja, ali suština je da ljudi još slušaju moju muziku, što mi je jako bitno.

Sve u svemu, zadovoljni ste?

‒ Apsolutno. Svaku godinu koja prođe u zdravlju i ljubavi doživljavam kao veliki uspjeh i privilegiju.

Vaše ime godinama prati pitanje “Kad će svadba”?

‒ Uskoro. Mada, zaista ne znam zašto je ljudima to toliko interesantno. Siguran sam da će, kad prođe svadba, krenuti pitanja “kad će dijete”, pa “kad će drugo dijete”.

Ranije ste govorili da biste voljeli da se oženite na nekoj egzotičnoj destinaciji, u najužem krugu dragih ljudi.

‒ Ništa se nije promijenilo.

Mislite li da ćete moći da prođete bez “velike svadbe”?

‒ Ne mislim, znam da ću je izbjeći. Moju ljepšu polovinu i mene ne zanima pretjerano mišljenje drugih ljudi, osim ako nije riječ o našoj porodici i najbližim prijateljima, a oni nas podržavaju. Spremni smo da poslušamo šta bi oni voljeli, ali nas dvoje odlučujemo šta će biti, a po pitanju svadbe isto razmišljamo.

Uprkos ogromnoj popularnosti privatni život vješto štiti od interesovanja javnosti. Ipak, nije tajna da uživa u idiličnom porodičnom životu, koji dijeli sa Zoranom Tasovac i njenom kćerkom Iskrom. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh