Estrada

Alka Vuica objavom na Instagramu poručila: Najtužnija sam na svijetu…

Alka Vuica morala se oprostiti od svog voljenog ljubimca psa Paca, a koliko je shrvana priznala je svojim obožavateljima na profilu na Instagramu.

Alka Vuica - tportal.hr

Glazbenica Alka Vuica je sa svojim pratiteljima na profilu na Instagramu objavila vijest da se morala oprostiti od svog voljenog kućnog ljubimca, a objave su sve šokirale, ali i rastužile.

“Najtužnija sam na cijelom Svijetu! Ubila sam svog psa. Moju Ljubav. Paco Angel Tiger pokoj ti vječni. Rekli su mi da ima tumor hipofize i da je prilično velik i da se zato ponaša čudno i tetura i ne može ustati na stražnje noge itd. Zahvaljujem divnim ljudima iz prekrasne klinike koji su mi vratili vjerovanje u životinje i ljude. Bio si moj kralj”, napisala je shrvana Alka uz nekoliko fotografija koje je objavila.

“Nemoj govorit da si ga ubila.. Oslobodila si ga boli i muke”, “Bar znate da ste mu priuštili lijep život s puno ljubavi i pažnje i da mu nikad ništa nije falilo.. To je ono najbitnije na kraju”, “Žao mi je jako, držite se”, “Draga, žao mi je”, “Niste ga ubili nego spasili. Tuga je velika znam, ali nije ni lijepo da se netko pati, a ne zna reći koliko pati”, “Razumijem, podrška”, “Imao je divan život, neka te to drži”, “Siroče malo”, “Paco, spavaj mirno”, komentirali su njezini pratitelji. prenosi n1


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh