Estrada

Shakira objavila provokativnu fotku, dušebrižnici je napali: Tvojim sinovima će biti neugodno

Shakira se nakon prekida dugogodišnje veze s bivšim nogometašem Gerardom Piqueom posvetila karijeri, ali se i na posebno zadovoljstvo svojih pratitelja aktivirala na društvenim mrežama.

Shakira - Ticket Crusader

Pjevačica je podijelila fotografiju na kojoj pozira u muzičkom studiju u Los Angelesu, a njena objava brzo je pokupila više od dva miliona lajkova.

“Snažna žena”, “Dovela si tijelo do savršenstva”, “Nevjerovatno koliko joj razvod godi”, “Nikad nije bolje izgledala”, “Sretnija je i ljepša posljednjih šest mjeseci nego svih 12 godina koje je provela s Piqueom”, “Neumorna je”, poručili su pratitelji ispod fotografije.

Bilo je i onih koji smatraju da se pjevačica ne bi trebala ovako fotografirati.

“Mislim da tvojim sinovima neće biti ugodno vidjeti ovu fotografiju”, komentar je s kojim su se neki od Shakirinih fanova složili.

Otkako je slobodna, lijepu Kolumbijku mediji povezuju s vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom, ali i s NBA zvijezdom Jimmyjem Butlerom.

Shakira pak tvrdi kako je trenutno fokusirana na karijeru i svoje sinove, Milana i Sashu. prenosi klix


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh