Estrada

EVO KOGA JE NOVA VODITELJKA ZAMIJENILA! Nju ćemo gledati UMJESTO dobro poznatog lica “Zadruge”!

Produkcija “Zadruge” danas je zvanično saopštila da će u novoj sezoni “Zadruga 7 – Elita” dosadašnji voditelji dobiti pojačanje.

Zadruga - novi

U pitanju je potpuno novo lice, koje će do sada provjereni tim, koji čine Dušica Jakovljević, Darko Tanasijević i Ivana Šopić, upotpuniti, a u pitanju je Maša Mihailović (21). Ona će plijeniti svojom ljepotom i harizmom, a takmičare će rešetati opasnim pitanjima.

Ipak, ono što je svima zapalo za oko, jeste da nedostaje ime Marka Đedovića, koji je do sada takođe bio u voditeljskom timu, nakon odlaska Milana Miloševića.

Đedović je bio prisutan na velikom superfinalu, a jednom nedjeljno je sa zadrugarima obavljao popularne intervjue prilikom izbacivanja.

Budući da sve zanima da li će Marko ostati voditelj, ili je lijepa Maša došla kao njegova zamjena, mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa Markom Đedovićem, ali je on ostao nedostupan za komentar, piše portal sd.rs.

Jedino njegovo oglašavanje ovim povodom za sada, jeste to što je podijelio na svom storiju zvaničnu objavu Pink televizije, ali bez komentara. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh