Estrada

Shakira u izazovnoj kombinaciji u Londonu: Ispod prozirnog topa pokazala donji veš

Nakon što je ranije ove sedmice prisustvovala Sedmici mode u Parizu, Shakira je snimljena tokom izlaska u Londonu gdje se prošetala u prozirnom topu.

Shakira - Screenshot: Youtube

Shakira je pokazala svoje zategnute trbušnjake i donji veš u prozirnom bodiju bez rukava noseći ga uz crne pantalone, ​​s kontrastnim bijelim šavovima.

Kolumbijska pjevačica je uz to birala jednostavne modne dodatke – crni kačket, Balenciaga torbu i Converse patike s platformom.

46-godišnja pop zvijezda napustila je noćni klub i dalje izgledajući glamurozno uoči Velike nagrade Britanije dok je povezuju s Lewisom Hamiltonom.

Shakirin iznenadni dolazak u London poklapa se s utrkom Formule 1 u Silverstoneu, a usljed glasina o njenoj vezi s Hamiltonom, očekuje se da će ga bodriti i na predstojećoj utrci. prenosi klix


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh