Estrada

FILIP CAR UPUTIO BRUTALNO UPOZORENJE: Ne dirajte mi mir!

Filip Car - screenshot

U emisiji “Narod pita”, došlo je do žestokog suočavanja Aleksandre Nikolić i Maje Marinković, što je ubrzo rezultiralo njenim prevremenim napuštanjem studija TV Pink

Aleks i Maja žestoko su svađale sve vrijeme, a Marinkovićeva nije štedila loše komentare na račun njene veze s Carem. U jednom trenutku, Maja je, izrevoltirana negativnim komentarima gledateljke na njen račun, riješila da emisiju napusti, te je bijesno izjurila na studija, a kasnije se u emisiju telefonskim putem uključio i sam Car.

Iako je i sam iznio svoj stav i komentar, Caru kao da to nije bilo dovoljno, te se ubrzo oglasio i na Instagramu, a mnogi misle da je poruka namijenjena upravo Maji.

-Ne diraj svoj mir zbog nemira u drugima, ne dozvoli nikome da unese nemir u tvoj život. Neka te ne dira ono što bi neko htio da te dira – poručio je FIlip.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh