Estrada

Mirza Selimović i dalje pati za ovim gubitkom

Mirza Selimović - Alo.rs

Proslavljeni pobjednik „Zvezda Granda“, Mirza Selimović uspješno gradi karijeru svojim putem kojim nije želio da žuri, već je pustio vrijeme da učini svoje na šta je danas ponosan.

Ipak, popularnost donosi i mnogo odricanja, o čemu je pjevač govorio za Grand.

– Oduzme ti tu privatnost koju sam volio dok nisam postao poznat u javnosti, to je ono dobro, kad imaš neki svoj prostor da te niko ne zna, zato i volim da odem tamo gdje me niko ne zna, fali mi… Da ti mnogo ljepših stvari nego što možeš da zamisliš, mnogo putovanja, upoznaš neke sjajne ljude, radiš ono što najviše voliš i nešto zaradiš od toga, ne može bolje – ispričao je pjevač koji tvrdi da se nikada nije bavio pjevanjem zbog novca.

– Meni je to prije svega uvijek bilo zadovoljstvo, meni je drago što sam ja relativno rano prestao da razmišljam o novcu na takav način, jer sam imao priliku da ga zaradim. Zahvaljujući tome što sam volio ovaj posao imao sam priliku da putujem i da zarađujem, to mi je dalo priliku i da sarađujem sa nekim ljudima, jer ipak je ovo skup sport i zahtijeva određene finansije, ali bez ljubavi prema tom poslu, mislim da nema ništa.

Kako je Mirza izgledao na audiciji za „Zvezde Granda“, i zbog koje pjesme je osvojio Popovića i produkciju, saznajte u videu ispod:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh