Estrada

ONI SU NAJVIŠE PROFITIRALI OD ZVEZDA GRANDA! Počeli su karijere u takmičenju, a sad pune klubove i zarađuju kao NAJVEĆE ZVIJEZDE bivše Jugoslavije!

Tokom prethodnih petnaest sezona muzičkog tamičenja “Zvezde Granda” mnogi pjevači su dali sve od sebe kako bi ostvarili pobede, ali često se desilo da pobednici ne ostvare najveći uspjeh.

Tokom sezona uvek su se u takmičenju izdvajali pevači koji pobedu nisu ostvarili, ali su nakon takmučenja snimili pesmu, pa čak i albume i punili mnoge klubove kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu, a pored toga neki od njih nastupe naplaćuju kao i najveće pevačke zvezde sa prostora bivše Jugoslavije.

Od prve postave najveću popularnost je stekla Tanja Savić koja danas važi za najpopularniju klubsku pevačicu, njoj uz rame su stale mlađe koleginice iz narednih sezona poput Rade Manojlović, Katarine Grujić, Milice Pavlović, Aleksandre Mladenović, Aleksndre Bursać, Andreane Čekić, a tu su i njihove kolege Uroš Živković i Petar Mitić.

Tea Tairović je svoju popularnost dokazala na koncertu koji je nedavno održala na Tašmajdanu, dok njena koleginica Aleksandra Prijović sprema koncert u Beogradskoj areni, a njih dve su trentuno jedne od najpopularnijih mladih pevačica na našim prostorima.

Međutim, od svih pobedika koji su bili u prethodnih petnaest sezona, najveću uspeh su ostvarili Milica Todorović, pobednica druge sezone i Darko Lazić pobednik četvrte sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja, prenosi Pink.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh