Estrada

RIJALITI MAJKA: Miljana konzumira pivo u autu, dok je dijete bez pojasa i sjedišta

Kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić objavila je na svom Instagram story-ju snimak na kojem se vidi kako sina Željka (4) vozi na zadnjem sjedištu, bez sigurnosnog pojasa i bez auto sjedišta!

Kulićeva je, zajedno sa svojim emotivnim partnerom Nenadom Macanovićem Bebicom, objavila da je stigla u Beograd, a skandalozna scena iz automobila svima je zapala za oko.

Naime, Miljana je snimala nasljednika koji je na zadnjem sjedištu sjedio bez sjedišta za djecu, a nije imao vezan ni sigurnosni pojas.

Na sve to, Kulićeva je u ruci držala pivo koje je, kao što se može vidjeti, u jednom trenutku i konzumirala.

Ovo nije prvi put da se Kulićeva ponaša neodgovorno kada je riječ o njenom maloljetnom djetetu. Ona je pričala kako je njena majka Marija dobila privremeno starateljstvo nad Željkom, kako bi Miljana mogla da boravi u rijalitiju Zadruga.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh