Estrada

Hana Hadžiavdagić ponovo očarala izgledom: U izrezanoj haljini pokazala vitko tijelo

Na Story Celebrities Only Partyju pojavile su se brojne poznate balkanske ličnosti

Bh. influenserica Hana Hadžiavdagić-Tabaković očarala je izgledom na crvenom tepihu na zabavi koju je organizirao jučer magazin Story u Beogradu.

Naime, Hana je za ovu svečanost odabrala izrezanu haljinu kojom je istaknula istrenirano tijelo, a izgled je upotpunila podignutom frizurom, koju je napravio Stevan Radivojević te naglašenom šminkom, za koju je zaslužna Suzana Kostić.

– Došla, izdominirala, otišla. Story.rs, hvala na pozivu, najbolji ste – navela je Hana na Instagramu.

Činjenica je da ona privuče pažnju gdje god se pojavi pa je tako bilo i na ovoj zabavi u hotelu Metropol Palace. Pratitelji su joj u komentarima uputili brojne pohvale.

“Jedna i jedina”, “Potpuna dominacija”, “Koliko lijepa žena. Svjetski, graciozno”, “Kakva noga”, neke su od reakcija.

Na Story Celebrities Only Partyju pojavile su se brojne poznate balkanske ličnosti, a među njima su: Džejla Ramović, Marija Šerifović, Nataša Bekvalac, Sajsi MC, Ana Stanić itd.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh