Estrada

MENSUROVA BIVŠA BIJESNA KAO RIS! “Nikad nisam javno rekla, ali…” Razvezala jezik o Anđeli Đuričić!

O aferi Mensura Ajdarpašića i Anđele Đuričić nakon završetka pete sezone “Zadruge” priča se već mjesecima, a otkako se Mensur oglasio i javno rekao da su se vidjeli dva puta, priče da je među njima bilo nešto više od prijateljstva, dodatno su podgrijane.

Mensur i Anđela - srbija danas

Mensur je bio velika ljubav aktuelne učesnice “Zadruge” Milice Veselinović, pa je i ona dala svoj sud o cijeloj priči.

– Kada je Anđela uradila sa Zvezdanom to, mogla je i sa Mensurom, iako mislim da on to ne bi htio. I meni su pisali o tome, ja nisam nikada javno imala ikome da se požalim. Koliko god da mi je rečeno. Anđelu je popuralnost udarila u glavu – rekla je Milica, pa se osvrnula na Đuričićkin sukob sa Zoricom Marković, prilikom kojeg joj je izrekla stravične riječi, a o kojem javnost i dalje bruji.

– Anđela juri Zvezdana a sukob sa Zoricom i ono što joj je pomenula, je strašno. Ja ne podnosim Zoricu, i svađamo se, ali da joj kažem tako neko nešto, nikada ne bih rekla. Anđela je zakopala sebe zbog Zvezdana, ali sada se vraća na staro – rekla je Milica. prenosi novi

Milica se dotakla i svog odnosa sa Bilalom Brajlovićem, a šta je imala da kaže na ovu temu saznajte na snimku ispod teksta:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh