Estrada

“JA SAM MUŠKO U TIJELU ŽENE” – Rada Manojlović šokirala izjavom: O ovome se šuškalo sad konačno i priznala

Zna sve sama da uradi u domaćinstvu.

Rada Manojlović je otkrila u jednom intervju da ju je otac Rade naučio svim poslovima, pa i da buši rupe u zidu, kreči, otpušava kanalizacione cevi…

– Ja sam muško u telu žene! Nisam muškarača, veoma sam ženstvena, ali umem da uradim sve što i jači pol! Otac Rade me je svemu naučio, ceo život ima radionicu, a ja mu pomažem. Napravio je našu kuću u Četerežu! Za razliku od njega, ne znam da zidam, ali zato umem da popravim kola, traktor, razumem se u elektriku, bravarske radove – kaže Rada i dodaje da sve sama popravlja u stanu:

– Prije nekoliko dana sam bušila rupe u zidu. Bogami, odlično se snalazim s bušilicom! Nikad nisam zvala vodoinstalatera, čak sama umem da otpušim kanalizacione cijevi. Vala, umijem i da krečim!

Ona priznaje da i pored toga što je vešta u muškim poslovima, voli da se osloni na dečka:

– Nije mi problema da živim sama i majstorišem, ali je mnogo lepše kad je tu muško koje mi pomaže oko svega. Lakše je udvoje!

Manojlovićeva je vredna i za praznike, jer tokom cele godine ima zakazane nastupe. Zato dugo nije slavila Prvi maj, niti bila na uranku.

– Rado bih se vratila u srednju školu, kad sam slavila sve praznike. Redovno sam išla na uranak. Skupilo bi se društvo iz tri sela i usred noći smo odlazili u šumu gde smo slušali muziku, pevali i, naravno, jeli roštilj. To pamtim kao nešto najlepše. Bilo je i onih koji bi se opustili i cugnuli, ali ja nisam tada pila alkohol. I sada samo nekad popijem tatin liker ili domaću dunju, ali samo s njim – priča pevačica i otkriva planove za praznik:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh