Estrada

NAJVEĆE PONIŽENJE U RIJALITIJU IKAD: Evo šta je Zvezdan rekao za Anđelu

Učesnik rijalitija “Zadruga”, Zvezdan Slavnić, prevario je svoju dugogodišnju partnerku Anu Ćurčić sa 23 godine mlađom Anđelom Đuričić, a potom je nedavno i nju prevario sa starletom Majom Marinković.

Anđela i Zvezdan - srbija danas

Anđela je prošle sezone važila za djevojku za primjer, a tokom ove sezone ne prestaje da šokira javnost svojim slobodnim ponašanjem. Zvezdan takođe ne prestaje da iznenađuje svojim skandaloznim izjavama i agresivnim ponašanjem.

Naime, Maja Marinković i Zvezdan Slavnić raspričali su se tokom emisije “Gledanje snimaka”, a tema su bili intimni odnosi.Anđela je prošle sezone važila za djevojku za primjer, a tokom ove sezone ne prestaje da šokira javnost svojim slobodnim ponašanjem. Zvezdan takođe ne prestaje da iznenađuje svojim skandaloznim izjavama i agresivnim ponašanjem.

Naime, Maja Marinković i Zvezdan Slavnić raspričali su se tokom emisije “Gledanje snimaka”, a tema su bili intimni odnosi.

Međutim, nije se radilo o njihovom odnosu, već Majinom sa Bilalom Brajlovićem i Zvezdanovom sa Anđelom Đuričić:

– Ne znam kako si mogla – prokomentarisao je Zvezdan.

– Ne znam kako si ti mogao – uzvratila je Maja.
– Ja jedva, ali ja nisam folirao. Ja sam muško – rekao je Slavnić prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh