Estrada

PRODUKCIJA RASKRINKALA DOGOVOR – Ana i Zvezdan sve lažiraju?! Kamere snimile tajni razgovor: “Lažete ljude!”

Voditelj Osman Karić ugostio je u radio-emisiji “Amnezija” Anu Ćurčić.

Ana Curcić - Novi

Osman, koji je sada član produkcije optužio je Anu i Zvezdana da imaju dogovor i sve lažiraju.

– Zašto misliš da iritiraš? – pitao je voditelj.

– Mislim da je Zvezdan dobar sa većinom zadrugara – rekla je Ana. prenosi novi

– To nije moje mišljenje. To su neke situacije gdje se pravi da ide kao da je ucviljena, jadna i žrtva – dodao je Janjuš.

– Mnogi vas napolju zovu Boni i Klajd jer misle da ste u dogovoru i da sve ovo fejkirate. Mnogi misle da ste zajedno kockali i da imate svoju priču. To jučer da se dogovarate bez bubica i da pričate – govorio je Osman.

– Ja se kockala sa njim nisam jer sam kockar, to je jako bitno. Mi Boni i Klajd nismo, ako treba i to da objasnim rado ću – govorila je Ćurčićeva.

– Objasni ljudima da niste fejk i da niste došli da lažete ljude – rekla je Ana.

– Ne znam na osnovu čega može da se pomisli? Proživljavala sam ja, proživljavao je i on, to ne može da se glumi. Ja sam se sad baš iznervirala. Otišla sam do hotela do Zorice, nisam htjela da pričam sa njim bez bubice, kamere su snimile i nije problem da ja pričam o tome i šta sam pričala i šta mi je rečeno. Ja nisam došla da fejkiram. Zna ste zašto sam došla – pričala je Ana.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh