Estrada

Slađana Petrušić se javila i priznala da je izmislila vlastitu smrt

Slađana Petrušić Slađa je danas izmislila vlastitu smrt. Na njenom Instagramu pojavila se objava da je 40-godišnja starleta i hrvatska voditeljica preminula, a vijest su nakon toga brzo prenijeli brojni hrvatski i srbijanski portali.

Sladjana Petrusic-Avaz.ba

Naime, nakon cijele polemike da je preminula i tvrdnje njene sestrične Dragane da je to laž, sada se oglasila i Slađana koja je na svom Facebooku objavila status nazvan “Posljednji ispraćaj”, a kada se klikne na link on vas vodi na popriličan kontroverzni video u kojem ona i zvanično priznaje da je lažirala vlastitu smrt.

Međutim, niko od njenih bližih rođaka i prijatelja nije znao da je ona preminula pa su tako za Index.hr njena sestrična Dragana i stilista koji s njom sarađuje Neven Ciganović rekli da je riječ o laži jer je i ranije imala situacije u kojima je izmišljala zdravstvene probleme.

Još je i sestrična Dragana rekla da je navodno Slađana blokirala nakon što joj je ona ostavila poruku ispod obavijesti da je preminula.

Također, brojni srbijanski mediji su objavili da je ona preminula uslijed posljedica TikTok izazova zbog kojeg je, navodno, bila i hospitalizovana. prenosi n1


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh