Estrada

NAKON ŠTO JE OGNJEN PRIZNAO VEZU SA MINOM, OGLASILA SE DANIJELA! Dimitrovska objavila slike iz doma, a evo ko je sve vrijeme uz nju!

Voditelj Ognjen Amidžić potvrdio je vezu sa koleginicom Minom Naumović, atraktivnom brinetom koja se u emisiji „AmiG Show“ pojavljuje u okviru segmenta „Pazi, Mina“.

– Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo – rekao je Amidžić.

Ognjen se prošle godine razveo od manekenke Danijele Dimitrovske, sa kojom ima sina. A nakon vesti da je ponovo u vezi, svi su čekali da se ona oglasi. Naime, Danijela je na svom Instagramu objavila fotografije iz svog novog stana u koji se posle razvoda preselila sinom.

Jasno je da se ona ne odvaja od svog naslednika i da zajedno uživaju u slobodnom vremenu.

Podsetimo, Danijela i Ognjen stavili su tačku na svoj brak nakon 10 godina, a ona je jednom prilikom istakla da je razvod “smrt” bez umiranja. Takođe, otkrila je i u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom.

– Ognjen i ja smo u korektnim odnosima, u stvari u normalnim, to nam je važno zbog zdravog razvoja i odrastanja našeg deteta. Apsolutno svaki put kada je nešto vezano za Matiju mi se čujemo. Gledamo da budemo jedno drugom podrška na tom nekom novom putu. Mi prevazilazimo sve poteškoće – rekla je Danijela za “Blic”, a onda otkrila da joj je sestra velika podrška, ali da su njih dve jako različite.

Danijela Dimitrovska
FOTO: ATA IMAGES
– Mislim da je Ivana mnogo lepša od mene. Ona je neko ko se bavi psihologijom. Kada imate taj mir i balans, onda dodatno zračite. Ja sam starija i onda sam više zaštitnički nastrojena prema njoj, ali je i ona meni velika podrška. Mi smo dosta različite – rekla je manekenka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh