Estrada

NIJE MOGLA NI SPAVATI: Evo zašto je pukla ljubav između Rade i Harisa

Rada je otvoreno priznala zašto ne može da rodi dijete, budući da je Berković želio da ima sa njom

Pjevačica Rada Manojlović nedavno je potvrdila da je raskinula vezu sa kolegom Harisom Berkovićem, a kako se špekulisalo o njihovom raskidu i razlogu zbog čega je ljubav prekinuta, sada je ona priznala zbog čega ne može da rađa djecu.

Naime, Rada je otvoreno priznala zašto ne može da rodi dijete, budući da je Berković želio da ima sa njom.

–Ja sam pokušavala da objasnim Harisu i drugim da ja uopšte nemam taj osjećaj za djecu. Oni svi misle da je do njih, u smislu “sa mnom ne želiš dijete”. Osoba kojoj je potreban ksanaks, koja nebmože da riješi verbalni problem sa ljudima ne mislim da je spremna za dijete i vaspitavanje djeteta. Ja koja bježim od svega, koja bježim od odgovornosti – govori Rada za Svet i dodaje zbog čega je pila tablete za smirenje:

–Zbog sna. Nisam mogla da spavam zato što sam bila u jednoj vezi, a zaljubila sam se u drugog – govori pjevačica.

No, kako Rada nije željela da kaže u kog muškarca je bila zaljubljena, skrenula je temu na kupovinu nekretnina za šta je takođe redovno prozivaju.

-Na dobrom sam putu da realizujem kupovnu stana i njegovu lokaciju ću kriti koliko god je to moguće, zarad svog mira. Za početak ću malo da se krijem tako mi je zanimljivije. Shvatila sam tokom ove medijske ilegale da sam odmorila dušu. prenosi Glamblam


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh