Estrada

MNOGI SU JE SMATRALI PRIDODNOM DJEVOJKOM, MEĐUTIM.. Pogledajte ŠOK FOTOGRAFIJE koje bi Anđela najradije spalila kad bi mogla

Učesnicu “Zadruge” Anđelu Đuričić javnost je upoznala u prethodnoj sezoni rijalitija. Tada se predstavljala kao smjerna, vaspitana djevojka koja je žestoko osuđivala svaku djevojku koja je imala intimne odnose pred kamerama, kao i preljubu.

Zatim se u šestoj sezoni ona upustila u emotivnu vezu sa oženjenim Zvezdanom Slavnićem i sve ono što je zamerala drugim učesnicama, uradila je i ona.

Anđelu su u “Zadruzi” smatrali najlepšom prirodom djevojkom, međutim fotografije iz prošlosti, a koje se mogu naći na Fejsbuku, pokazuju da je i ona imala korekcije na svom licu.

Može se primjetiti da je na sebi uvećavala usne. Đuričićka je često dijelila fotografije sa mora, sa drugaricama iz izlazaka..

U odnosu na fotke iz prošlosti Anđela je sada neprepoznatljiva, izgleda kao potpuno druga osoba, te su mnogi prokomentarisali da bi ih najradije spalila kad bi mogla.

Podsjetimo, Anđela Đuričić je na meti osuda zbog veze sa oženjenim Slavnićem, a kako su pisali mediji, njeni roditelji od sramote zbog ćerkinog ponašanja ne izlaze iz kuće. prenosi novi

Anđela – novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh