Estrada

SKANDALOZNO – Anđelini i Zvezdanovi fanovi VARAJU ZA NOVAC: Isplivala istina, evo o kakvoj OBMANI je riječ?!

Jedan od najskandaloznijih parova ove sezone i rijaliti učesnici, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić ne prestaju da intrigiraju javnost.

Anđela - novi

Njihove svađe u “Zadruzi” gotovo su svakodnevne, a sada su Anđelini i Zvezdanovi fanovi suočili sa optužbama da su prevarili jednu ženu.

Naime, kada su proslavljali mjesečnicu svoje ljubavi, Anđela i Zvezdan na poklon su dobili tortu koju su im njihovi fanovi poslali, a koju svemu sudeći nisu platili.

– Mesec dana je prošlo, a novac nisam dobila. Od sada uplata minimum sedam dana ranije. I da, pakete koji mi dolaze plaćajte sa poštarinom, inače će pokloni ostati kod mene. Žao mi je što sam kulturna i svima bih da učinim, očigledno negde moram da se sapletem – napisala je jedna žena koja je tvrdila da je ona napravila tortu koja je poslata u “Zadrugu” preljubnicima šeste sezone.

Na fotografiji se, pored torte, vide i dvije kutije slatkiša i energetskog pića. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh