Estrada

EVO S KIM JE DŽEJLA RAMOVIĆ BILA U LUDOM PROVODU

Jedne od najpopularnijih mladih pjevačica svakako su Aleksandra Prijović i Džejla Ramović te ne čudi što se svaki njihov korak na društvenim mrežama pomno prati.

Džejla Ramović - Novi

Kolegice su riješile da jednom zajedničkom fotkom počaste svoje mnogobrojne fanove i društvene mreže samo jednim potezom uspjele da zapale.

Ako je sudeći po videozapisima, Džejla i Aleksandra nastupale su u istom klubu te malu pauzu od pjevanja iskoristile da naprave jedan selfi i dignu veliku prašinu.

Potpuno očekivano uslijedila je lavina komentara, a mnogi su poželjeli da baš njih dvije snime duet. Ipak ono što je sigurno je da su i Džejla i Prija dovele atmosferu do usijanja, a publika je sa njima uglas pjevala svaki stih. piše glamblam

Džejla i Aleksandra – novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh