Estrada

Voditelj programa u “Zadruzi” PONIZIO ANĐELU I ZVEZDANA: Ovo ni u snu nisu očekivali, NEVJERICA

Osman Karić, novi je voditelj emisije “Radio Amnezija”, koja se emituje svake srede direktno iz Bijele kuće, a mjegov kolega u ovom projektu je i Marko Janjušević Janjuš.

Anđela i Zvezdan - srbija danas

Osman je dobro poznat po svojim šalama, pa je tako i ovaj put iskoristio priliku da se našali na račun zadrugara, koji su ga pomno slušali i uživali u njegovim izjavama.

– Hoće biti povratak Džedaja, vratila se Maja? – pitao je Osman Janjuša.

– A ne, ne… Kako ti se čini ova situacija? – odgovorio je Janjuš.

– Sada je uzbudljivo za gledaoce – priznao je Osman.

– Sada bih pozvao Miljana kao Takija i Maju Marinković – rekao je Osman.

– Radi Matora pod ćebetom to lepo bitno da je Aniti lepo – dodao je.

– To je Neca prima i daje često kaže da ga boli j**e – nastavljao je Osman.

– Ivan, Janjuš i Zola mogu da pojedu odraslog vola – nasmejao se Osman.

– Htela je Anđela da joj Zvezdan bude sluga nije htela da ga ljubi druga – zaključio je voditelj, a kako će Anđela i Zvezdan reagovati kada čuju, ostaje nam da ispratimo. prenosi Novi
Detaljnije možete pogledati u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh