Estrada

“JA ĆU NJEGA UNIŠTITI!” Ana pred ULAZAK u Zadrugu otkrila da će Zvezdanu praviti PAKAO – HAOS u najavi

Onog trenutka kada bude kročila u Bijelu kuću, ništa više neće biti isto.

Ana Ćurčić - Novi

Bivša supruga Zvezdana Slavniča, Ana Ćurčić, uskoro će se useliti u Bijelu kuću i postati ravnopravni takmičar sa ostalim zadrugarima. Ne samo da će se boriti za glavnu nagradu, koja je uvijek bila vrtoglava, već će se i suočiti sa njenim bivšim i njegovom sadašnjom djevojkom Anđelom Đuričić.

Gostujući u jednoj emisiji, dobila je pitanje šta njena duša istinski želi, a odgovor koji je uslijedio bio je emotivan i pijre svega iskren.

– Mir – izgovorila je Ana, a potom briznula u plač.

Tokom najave emisije, imali smo priliku da vidimo šta je to govorila o Zvezdanovoj ličnosti i tome kakav je on čovjek.

– Manipulator kao što je on će uvijek da odabere empatu kao što je Ana. Poveo me u raj, a zaključao me u pakao – rekla je Ana.

– Ja ću njega uništiti – najavila je Ana, a potom se prisjetila na koje je sve načine Zvezdan manipulisao njom i šta joj je sve tada govorio.

– “Ljubavi, tebe mi!”, ili kad kaže “Zorana mi mog”, “Ana, vjeruj mi milijardu posto”, tada najviše laže – zaključila je Zvezdanova bivša. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh