Estrada

Skandalozan snimak: Potukle se Edita i Indi Aradinović! Čupale se, valjale po podu, letjeli telefoni!

Poznate pjevačice i sestre Indira Aradinović i Edita Aradinović potukle su se nasred ulice. Naime, na snimku koji je objavio Informer se vidi kako se valjaju po ulici i svađaju dok ih nepoznati momak razdvaja.

edita i Indy -- ekskluziva

U jednom trenutku Indi se prodrala na Editu “daj mi telefon”, da bi isti završio bačen par metara dalje.

Nastavile su gurkanje, kada je u jeku svađe uletjela i njihova majka koja je pokušala da smiri situaciju. Edita se uputila ka stanu, a Indi je ušla u automobil.

Poznato je da dvije sestre ranije nisu bile u dobrim odnosima, ali su takođe po natpisima medija i izgladile svoj odnos. Kako se čini to je bio samo privid jer se u suprotnom ne bi dogodile ovakve situacije.

Šta je uzrok nove svađe, ostaje da saznamo. PRENOSI EKSKLUZIVA


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh