Estrada

Suzana ga moli da joj da još jednu šansu: Saša Popović ostavio ženu, ne želi više da bude uz nju

Saša Popovića i Suzana Jovanović - screenshot

Brak Saše Popovića i Suzane Jovanović na testu zbog posla. Suzana Jovanović i Saša Popović u skladnom su braku. Ipak dok u ljubavi cvjetaju ruže, kao poslovni partneri doživjeli su potpuni debakl.

Brak Saše Popovića i Suzane Jovanović jedan je od najskladnijih na javnoj sceni, njihovo vjenčanje davne 1998. godine i danas se smatra jednim od najglamuroznijih, a kadrovi sa crkvene ceremonije mogli su se vidjeti i na televiziji.

Koliko svoju suprugu poštuje i voli govori činjenice da je ona jedina žena koja je uspjela da zarobi srce estradnog maga i sa kojom će ove godine proslaviti srebrnu svadbu, međutim da i u najskladnijim i najčvršćim brakovima dolazi do nesuglasica i trzavica dokaz je sukob Saše Popovića i Suzane Jovanović koji je postao glavna tema u javnosti.

Sale je, prema pisanju medija Suzani zabranio da ubuduće snima pjesme, a razlog je to što njen album objavljen 2021. godine nije postigao uspjeh kakvom su se nadali.

Iako su oni tada napravili gala promociju koja je okupila gotovo cijelu estradu, pjesme sa albuma nisu zaživjele kod publike. Pejvačica je mužu predložila da joj pomogne oko produkcije za novi singl jer je došla s idejom da snimi nešto modernije i bliže mlađoj publici, ali je on bio striktan u odluci da neće više da investira u njenu pjevačku karijeru, što je i izazvalo sukob Saše Popovića i Suzane Jovanović.

– Saša je bio Suzani oduvek najveća podrška za sve. Uvijek je okupljao najbolji tim saradnika za snimanje pesama i albuma, nije pitao za cijenu, ali posljednji album nije postigao nikakav uspeh. Suzana se i ne trudi toliko oko karijere, ranije je uvijek Saša forsirao sve i terao je da se probija na estradi, ali je sad shvatio da nema poente ulagati u nešto što neće donijeti nikakav profit – ispričao izvor blizak Popoviću te otkrio da se Suzana navodno posvađala s njim kad je odbio da joj pomogne.

– Njoj nije bilo pravo kad je Saša rekao da nije pametno da snimi singl. Objasnio joj je da će to da bude aktuelna vijest dan, dva i da će opet pjesme da padne u zaborav jer ni cijeli album nije mogao da se zavrti. Rekao je da je milione uložio u nju i da je bolje da se bavi nečim drugim jer na estradi sad prolazi nešto drugo.

Podsjećanja radi, Suzanin album od prije dvije godine skupio je manje pregleda od očekivanog, jedva tri miliona za godinu dana, a Popović je tada rekao da ga je produkcija koštala preko 100.000 evra. Iako je on imao samo riječi hvale za Suzanin CD na kom je okupio vrsnu ekipu autora od pokojne Marine Tucaković do Gorana Ratkovića Raleta, nijedna pjesma se nije zavrtjela i postala hit. Pa čak ni dueti za koje su tipovali da će se dosta slušati – pjesme sa Viki Miljković, Sašom Matićem i Peđom Medenicom, piše Ekskluziv.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh