Estrada

ONA NEMA POJMA DA JE OSTAVLJENA: Evo šta je Anđela radila, dok je Zvezdan bio sa Aleks U KREVETU!

Ni ne pomišlja da je vara baš u ovom trenutku!

Snđela - Novi

Anđela Đuričić je sinoć nakon žestoke svađe sa Zvezdanom Slavnićem pokušala da pobjegne iz zadruge, dok je on ostao u izolaciji da spava.

Anđela se vratila do Zvezdana nakon nekog vremena te su navodno izgladili odnose, dok je ona njemu govorila da joj je potreban sad najviše i da treba jedno drugom da budu najveća podrška i otišla potom u Bijelu kuću da se sprema za spavanje.

Aleksandru Nikolić, koja mu je jasno stavila do znanja da je zauzet, te da dok ne raščisti te stvari, da neće da bude sa njim.

Đuričićeva je uslikana kako se sprema za tuširanje i spavanje, baš u trenutku kada je Aleksandra bila u krevetu njenog dečka, koji joj govori da je slobodan i da će raskinuti sa Anđelom.

Po svemu sudeći, Anđela nema pojma da je ostavljena, jer je ona ubjeđena da je sve riješila sa Zvezdanom, da su se pomirili i otišla je u krevet, a kako će reagovati kad sazna za ovo, ostaje nam da saznamo… prneosi “Novi“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh