Estrada

Dragana Mirković otjerala obezbjeđenje da bi se družila sa fanovima

Ovaj gest oduševio je sve prisutne

Poznato je da pjevačica Dragana Mirković ima armiju fanova širom svijeta i da je na nastupima veoma posvećena i bliska sa njima, pa tako je bilo i sinoć na koncertu u Tesliću.

Prije nego što se popela na binu pjevačica je prošla kroz masu ljudi, a kada su joj prišli obožavatelji kako bi se fotografisali i pozdravili sa njom, obezbjeđenje je pokušalo da ih skloni. Međutim, ona to nije dozvolila, već im je pokazala da spuste ruke i puste je da prođe do svojih obožavatelja, koje je srdačno zagrlila.

Ovaj gest oduševio je sve prisutne, a isto tako i korisnike TikToka, pa je ubrzo ovaj video postao viralan uz komentare da je i ovog puta pokazala zbog čega je diva.

“Kakva kraljica”, “Ova žena je Bog”, “Bravo za Draganu, Ovo bi malo ko od njenih kolega uradio”, “Koliko je profesionalna”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh