Estrada

Saša Popović izbacio iz studija Anu Nikolić: “Ti nikada nećeš biti poznata”

Slušaj ti, daj izađi napolje’. Ona izađe iz kabine i ja joj kažem: ‘Ma ko si bre ti?! Ona mi kaže da će jednoga dana biti popularna, naveo je Popović

Saša Popović - Twitter

Saša Popović je nedavno otkrio jednu anegdotu koja se tiče Ane Nikolić, naime on je nju prije mnogo godina izbacio iz studija, a ona mu je obećala da će biti poznata.

Saša Popović koji je u 2022. godini započeo novi biznis s nekretninama u kom mu pomaže pjevačica Viki Miljković, bio je gost jedne emisije u kojoj je govorio o brojnim saradnjama sa velikim imenima muzičke scene, ali i otkrio kako je Anu Nikolić jednom prilikom izbacio iz studija.
Izbacio je iz studija
Nekadašnji vlasnik Granda naveo je da je Zdravko Čolić najveći i najpopularniji pop pjevač svih vremena, Zlata Petrović vesela, nasmijana, najbolja pevačica za ove svadbe na kojima radi, Neda Ukraden doajen naše pop muzike, Seka Aleksić jedna od najtiražnijih pjevačica u Grandu.

Nakon toga je voditelj spomenuo Anu Nikolić, a Saša Popović je odmah iskoristio situaciju da ispriča jednu anegdotu.

– Bila je 2000. godina ili 2001. godina ne znam tačno kada otvorili smo Grand i radili smo deset albuma odjednom. To je bilo nevjerovatno. I ja dolazim na termin koji je imala Stoja, ona je tada bila možda i najprodavanija pjevačica što se tiče CD i kaseta – prisetio se Popović u emisiji “Show se nastavlja”.

Dodao je i to da kada je ušao u studio, producent je radio s nekom pjevačicom, tačnije s Anom Nikolić.

– Kažem: ‘Rale ‘ajde da radimo, je l’ si lud, koja je sada ova pjevačica ovdje?’. Ja njoj kažem: “Slušaj ti, daj izađi napolje”. Ona izađe iz kabine i ja joj kažem: “Ma ko si bre ti?! Ona mi kaže da će jednoga dana biti popularna, a ja joj odgovorim: “Ti nikada nećeš biti poznata, marš napolje”, rekao je Popović i dodao da je Nikolićava poslije godinu dana postala poznata,piše Avaz
Demantovala ga nakon godinu
Istakao je i to da je nakon godinu dana pozvao u Grand šou (Show), gdje ona došla i podjsetila ga šta joj je rekao. Nakon ovoga, Saša je nastavio da priča o članovima žirija “Zvezde Granda”.

– Mili je “ludak svoje vrste”, Snežana Đurišić i Ana Bekuta su dame, Marija Šerifović najlucidniji član , otkačena, što na umu to na drumu. Bosanac s jedne strane jako ozbiljan i vrlo konkretan, drži muziku u malom prstu. Đorđe David je “lud čovjek, pravi roker”, a na Viki Miljković se istresemo kad smo nešto nervozni. Viki je super, ona zaista dobro čuje. Uvijek je prozivaju za diplomu. Ona jeste završila muzičku akademiju u Prištini – naveo je Saša Popović za srbijanske medije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh