Estrada

Ovako danas izgleda sestra Ksenije Pajčin

Ksenija Pajčin - Story.rs

Prošlo je 12 godina otkako je tragično nastradala Ksenija Pajčin, koju je 16. marta 2010. godine, u njenom stanu na Voždovcu, hicima iz pištolja ubio momak, maneken Filip Kapisoda, koji je zatim izvršio samoubistvo.

Njenu vječnu kuću na Novom groblju redovno obilazi majka Ljubica, ali i otac Miloš i polusestra Mia. U vrijeme kada je stradala Ksenija je imala 32 godine, a Mia samo 13, ali su i pored toga bile vrlo bliske.

-Mnogo sam je voljela i divila joj se – izjavila je jednom prilikom Mia, koja je na nadlaktici istetovirala ime prerano preminule sestre.

I Mia je u međuvremenu izrazla u lijepu i atraktivnu djevojku, za koju kažu da likom podsjeća na Kseniju.

-Ksenija je bila energična osoba. Ona je mogla sve. Buntovna, svoja i jedinstvena plijenila je dobrotom i ljepotom – riječi su kojima Mia opisuje sestru, a na pitanje da li će nastaviti njenim putem i početi da se bavi pjevanjem, iskreno je priznala da je scena privlači, ali da je, ipak, više zanimaju gluma i moda.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh