Estrada

TRUDNOĆA TARE SIMOV RIZIČNA? Zadrugarka mjesecima krila da je u drugom stanju, a OVO je razlog?

Saznala je u 4. mjesecu.

Tara Simov - Screenshot

Bivša zadrugarka, a sada voditeljka, Tara Simov, navodno je pre dva mjeseca saznala da je u drugom stanju, a kako piše “Alo” trudnoća je od početka navodno rizična. 

Kako izvor blizak bivšoj rijaliti učesnici tvrdi, vijest u trudnoći dočekala ju je nespremnu, ali joj je emotivni partner Danilo od prvog dana velika podrška. 

– Tara prva tri mjeseca nije ni znala da je trudna. Shvatila je da se nešto dešava kada su joj počele mučnine i nesnosne glavobolje. Izvadila je krv i potvrdila trudnoću. Nije mogla da dođe sebi. Na pregledu kod ginekologa utvrdila je da je trudna 11 nedjelja. Šokirala se i danima nije mogla da dođe sebi budući da ništa nije osjetila toliko dugo i da zbog toga nije pazila na sebe, spavanje, cigarete. Sreća, Danilo je bio tu da je smiri i natjera da misli pozitivno kako bi njihova beba bila dobro – navodi izvor uz tvrdnje da je Simova brzo potvrdila svoje sumnje da će trudnoća biti teška.

– Samo nekoliko dana od saznanja da je trudna, počela su krvarenja. Svaki dan je odlazila svom ginekologu kako bi uspjela da održi trudnoću. Rekao joj je da mora strogo da miruje jer je plod jako nisko i da mora da pazi na svaki korak koji napravi do kraja trudnoće. To je shvatila ozbiljno i potpuno promijenila životne navike. Od posljednjeg obilnijeg krvarenja niko ne zna šta se dešava sa njenom trudnoćom, a Danijel i ona strogo ćute o tome. Njeni najbliži strahuju da je izgubila bebu, ali ona ne želi da priča o trudnoći ni sa kim. Drugi se nadaju da je sve kako treba i da želi da sačuva mir dok se trudnoća ne završi kako ne bi prolazila kroz pritisak javnosti dok ne bude sigurna da je sve kako treba – zaključuje izvor za “Alo.rs“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh