Estrada

“ANA OPAMETI SE! RADI NEŠTO!” Tanja udarila na koleginicu – Reakcija Nikolićeve će se PREPRIČAVATI!

Da li je na pomolu još jedan estradni sukob?

Tanja Savić je u jednom intervjuu istakla da joj je žao Ane Nikolić, a onda je i obrazložila zbog čega je to rekla. Na pitanje da li bi otišla na Anin koncert, Tanja kaže:

– Mogla bih da odem, zašto da ne? Ana mnogo lepo peva, ali je meni malo žao Ane. Žao mi je u smislu, jer svi znate o čemu ja govorim. Verovatno se niko ne usuđuje da to priča. Svi znamo ko je bila Ana na početku karijere i kako se ponašala i kakva je to bila devojka od milion dolara – rekla je Tanja, pa dodala:

Žao mi je što nema nikoga da je povuče za rukav da joj kaže: “Ana, opameti se, radi, pevaj, trudi se malo oko svoje karijere”. Ona se povukla iz javnog života, nema je…

– Ona je preemotivna osoba, znam da čitam između redova. Nekako upoređujem Natašu Bekvalac i Anu Nikolić, jer su iz istog vremena. Nataša Bekvalac je Barbika iz Novog Sada i zaslužno je tu gde jeste. Borbena je. Ponosim se Natašom, jer je ona prošla sve i svašta i opet gura. Što se tiče Ane, ja stvarno ne znam kroz šta je ona prošla, ona to drži za sebe – ističe Savićeva.

Da li će Ana Nikolić reagovati na reči koleginice ostaje da vidimo, podsećanja radi, Ana Nikolić u poslednje vreme gotovo redovno ulazi u sukobe sa pevačicama, a poslednji u nizu bio je sukob sa nekadašnjom prijateljicom Jelenom Karleušom, sa kojom se prepucavala preko Instagrama, te joj pretila tužbama.

Nakon toga, Ana je svoje fanove obavestila da je prekinula saradnju sa ljudima sa kojima je godinama sarađivala, te da je od sad sama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh